Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijk Parentus in het centrum van Zoetermeer biedt maatwerk, dus ook voor alle fysiotherapeutische klachten aan het bewegingsapparaat. Op het gebied van fysiotherapie en kinderfysiotherapie helpen onze fysiotherapeuten je graag verder. En indien nodig komen wij ook aan huis.

Je kunt je bij ons direct online inschrijven en een afspraak maken, of vrijblijvend contact met ons opnemen om wensen of mogelijkheden te bespreken via onderstaande mogelijkheden:

Wat is Fysiotherapie?

De fysiotherapeut voert tijdens de eerste afspraak een intake en lichamelijk onderzoek uit. Daarin worden jouw klachten in kaart gebracht en wordt gekeken wat fysiotherapie voor jou kan betekenen. Ook wordt er gekeken hoeveel behandelingen wij denken dat je daar voor nodig hebt. Samen wordt gekeken naar jouw lichamelijke situatie en mogelijkheden. De fysiotherapeut past naar eigen inzicht een behandeling toe en geeft daarnaast adviezen en oefeningen. Door deze combinatie zorgt de therapeut dat je weer beter kan bewegen, zodat je in het dagelijks leven minder klachten ervaart. Om direct te starten met de behandeling kan de eerste keer een dubbele afspraak worden ingepland.

Algemene Fysiotherapie:

Parentus is een praktijk in Zoetermeer met meerdere disciplines voor zowel ouder als kind waaronder algemene fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn naast de basisopleiding tot algemeen fysiotherapeut o.a. ook opgeleid tot ZwangerFit-docent, Ademtherapeut, Mindfulness trainer, het tapen middels het Medical Taping Concept, het geven van Sport-, Zwangerschaps-, Partner-, Baby- en peutermassage. Zij zullen zich blijven ontwikkelen en hun competenties blijven uitbreiden met daarin de aandacht voor de cliënt centraal. Kortom wij staan voor je klaar voor alle klachten aan het bewegingsapparaat.

Fysiotherapie tijdens of na een zwangerschap:

Parentus specialiseert zich in het behandelen van zwangere en net bevallen vrouwen met alle daarbij behorende klachten. Denk hierbij aan bekkenpijn, nek- en schouderklachten, polsklachten, hyperventilatie en stress-gerelateerde klachten. Een zwangerschap en/of een bevalling hebben veel invloed op het vrouwelijk lichaam. De combinatie van het veranderen van het hormoonstelsel en het veranderen van het lichaam kunnen tot bovenstaande klachten leiden. Veel vrouwen blijven met deze klachten doorlopen, omdat gezegd wordt dat het er gewoon bij hoort. Parentus is van mening dat veel van deze klachten verminderd of verholpen kunnen worden met de juiste kennis en begeleiding. Heb jij andere dan bovengenoemde klachten en ben je benieuwd wat onze fysiotherapeuten voor jou kunnen doen?  Neem gerust contact met ons op.

Kosten:

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Parentus heeft ook in 2020 met alle zorgverzekeraars een contract. Wil jij weten hoeveel behandelingen jouw verzekering vergoedt, klik dan hier. Mocht jouw verzekeraar de behandeling niet vergoeden dan zal Parentus de consulten in rekening brengen volgens de prijzen zoals vermeld op onze tarievenlijst. Je ontvangt dan een nota die ter plaatse voldaan dient te worden per pin. Wil je meer informatie over vergoeding van de zorgverzekeraar, neem dan contact met ons op.