Opfriscursus: Bevallen van je volgende kindje

Praktische informatie

De opfriscursus: Bevallen van je volgende kindje, is bedoeld voor alle zwangere vrouwen en hun (bevallings)partner die al eerder een bevalling hebben meegemaakt. Of je nu zwanger bent van je eerste, tweede of volgende kindje, een bevalling blijft een proces waarop je je als vrouw lichamelijk kunt voorbereiden maar ook waarop je je als (aankomend) ouders kunt voorbereiden. Iedere bevalling is anders, en het verloop van een eerdere bevalling zegt niets over hoe het deze keer zal verlopen. Een goede voorbereiding kan hierbij het verschil maken.

Op deze avond ligt de nadruk op het herhalen van ademhalingstechnieken en houdingen. De bevalling wordt globaal doorgenomen en er is ruimte om vragen te stellen over andere onderwerpen rondom de bevalling. Ook kun je eerdere ervaringen delen zodat je vol vertrouwen en met een positief gevoel uitkijkt naar jouw volgende bevalling.

Ben je op zoek naar een complete cursus voor jou (en je partner)? Kijk dan eens naar onze Floor®: Bevallingsvoorbereiding of onze Privécursus.

Deze avond in inclusief koffie/thee en een naslagwerk.  Deelname is uitsluitend op inschrijving.