Over Parentus

De Praktijk:

Parentus is ontstaan door twee enthousiaste en ondernemende fysiotherapeuten en moeders, uit liefde voor onze doelgroep: jonge gezinnen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen tot ca. 4 jaar na de bevalling. Een doelgroep vol fases die niet voor iedereen even vanzelfsprekend zijn, en waarbij soms ondersteuning wenselijk is. In onze missie kun je lezen waar Parentus voor staat.

Wij hopen met onze praktijk deskundigheid, uniformiteit, rust en gezelligheid uit te stralen, en te kunnen functioneren als een centrale praktijk voor een ieder die tot deze groep hoort.

Faciliteiten:
wachtruimte-kl

Parentus heeft 2 locaties in Zoetermeer.
Locatie Centrum:
Deze locatie bevindt zich op de 3e verdieping van het pand aan de Europaweg 151 te Zoetermeer. Er is een lift aanwezig. Op niveau K (kelder) bevindt zich een invalidentoilet, bereikbaar met de lift.

De praktijk bevat een wachtruimte met toilet. Wij werken met meerdere disciplines in de praktijk om een voor u zo breed mogelijk aanbod te kunnen genereren. Indien je een afspraak hebt kun je plaats nemen in de wachtkamer, je wordt dan op de afgesproken tijd opgehaald door één van de collega’s.

Openingstijden Centrum:

De praktijk is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Tijdens kantooruren is er een receptioniste aanwezig beneden in het pand en is de schuifdeur van het pand open, buiten deze tijden kun je gebruik maken van de intercom aan de rechterkant van het portiek. Wij kunnen dan vanaf boven de deur voor u openen. Wij werken uitsluitend op afspraak, voor vragen kun je uiteraard altijd bij ons binnenlopen.

Locatie Rokkeveen:
Deze locatie bevindt zich op de begane grond van het pand aan de Blauw-Roodlaan 4 te Zoetermeer. 
De praktijk bevat een wachtruimte met toilet en verschoningsruimte, twee behandelkamers en een oefenzaal. Wij werken met meerdere disciplines in de praktijk om een voor u zo breed mogelijk aanbod te kunnen genereren. Indien je een afspraak hebt kun je plaats nemen in de wachtkamer, je wordt dan op de afgesproken tijd opgehaald door één van de collega’s.

Openingstijden:

De praktijk is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Je kunt gebruik maken van de intercom aan de rechterkant van de deur om de praktijk te kunnen betreden. Wij werken uitsluitend op afspraak, voor vragen kun je uiteraard altijd bij ons binnenlopen of bellen/mailen.