Over Parentus

De Praktijk:

Parentus is ontstaan door twee enthousiaste en ondernemende fysiotherapeuten en moeders, uit liefde voor onze doelgroep: jonge gezinnen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen tot ca. 4 jaar na de bevalling. Een doelgroep vol fases die niet voor iedereen even vanzelfsprekend zijn, en waarbij soms ondersteuning wenselijk is. In onze missie kun je lezen waar Parentus voor staat.

Wij hopen met onze praktijk deskundigheid, uniformiteit, rust en gezelligheid uit te stralen, en te kunnen functioneren als een centrale praktijk voor een ieder die tot deze groep hoort.

Faciliteiten:
wachtruimte-kl

Parentus bevindt zich op de 4e verdieping van het pand aan de Europaweg 151. Er is een lift aanwezig. Op niveau K (kelder) bevindt zich een invalidentoilet, bereikbaar met de lift.

De praktijk bevat een wachtruimte met koffietafel, toilet en verschoningsruimte, een drietal behandelkamers en een oefenzaal. Wij werken met meerdere disciplines in de praktijk om een voor u zo breed mogelijk aanbod te kunnen genereren. Indien je een afspraak hebt kun je plaats nemen in de wachtkamer, je wordt dan op de afgesproken tijd opgehaald door één van de collega’s.

Openingstijden:

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Op deze tijdstippen is er een receptioniste aanwezig en is de schuifdeur van het pand open, buiten deze tijden kun je gebruik maken van de intercom aan de rechterkant van het portiek. Wij kunnen dan vanaf boven de deur voor u openen. Wij werken uitsluitend op afspraak, voor vragen kun je uiteraard altijd bij ons binnenlopen.

Neem vast een kijkje in onze praktijk: