Vergoedingen

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Wil je weten of ook jouw verzekering zorg bij Parentus vergoed, neemt u dan contact op met jouw eigen zorgverzekeraar. Mocht de verzekeraar de behandeling niet vergoeden dan zullen wij de consulten in rekening brengen volgens de prijzen zoals vermeld op onze tarievenlijst. Je ontvangt van ons dan een nota die ter plaatse voldaan dient te worden per pin. Wil je meer informatie over vergoeding van de zorgverzekeraar, klik dan hier.

Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering, en valt buiten het eigen risico. Ieder kind heeft recht op in ieder geval 18 behandelingen.

Diëtiek wordt deels vergoed uit de basis zorgverzekering, en deels uit de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoedingen van de behandeling kan je terecht bij onze diëtiste of klik hier voor meer informatie.

Een aantal van onze cursussen en workshops wordt ook (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is uit de aanvullende verzekering en de polisvoorwaarden van iedere verzekeraar zijn anders. Mocht je twijfelen of onze cursus onder jouw vergoeding valt, vraag het na bij je zorgverzekeraar, of laat het ons weten, we zoeken graag met je mee.