Lichaamsgerichte Psychologie

Wat is lichaamsgerichte psychologie?

Ons uitgangspunt is dat jouw lijf zijn waarheid aan jou vertelt. Zowel in kwaliteiten, blokkades en verlangens. 2thepoint laat je via je lijf je werkelijke thematiek kennen. Dit kan zowel op individueel als groepsniveau. Dit resultaat leidt er toe dat je vrij in beweging mag en kunt komen. Hierin speelt zichtbaarheid een centrale rol. Dat betekent dat je werkelijk naar binnen zult moeten om je weerstanden, gevoeligheden en geschiedenis tegen te komen. Immers, je kunt alleen zichtbaar maken en zijn in wat in jezelf reeds gezien en gekend is.

Onderliggend gaan we uit van de enorme potentie die iedereen heeft wanneer ze vrij mag stromen. Onze visie is dat wat van de plank moet komen, speels op de planken mag worden gebracht. In alle openheid en zichtbaarheid. Daar is moed voor nodig, inspiratie van anderen en verbondenheid. 2thepoint gaat daarnaast uit van hedendaagse inzichten in de relevante wetenschap en brengt de laatste weetjes in haar producten naar voren.

Heb je vragen over de mogelijkheden, of wil je een afspraak maken met Jolan?

Jolan past complementaire, integrale en lichaamsgerichte psychologie toe waarbij de wijsheid voor mij in het lichaam zit. Daar luisteren we primair naar. De behandeling wordt soms (deels) vergoed vanuit een aanvullend pakket, omdat Jolan lid is van de NFG (lidmaatschapnummer 8992).

Neem contact op als je gericht aan de gang wilt met jezelf. Gewoon, omdat je een nog oprechter, leuker en eerlijker mens voor jezelf en anderen wilt worden. Jolan is praktijkeigenaar van 2thepoint@life en heeft regelmatig spreekuur bij Parentus in Zoetermeer (en daarnaast nog op 2 locaties in Apeldoorn en Voorthuizen).

Mail naar: info@2thepoint.life

Of neem een kijkje op de website:
http://www.2thepoint.life