Locatie

Let op: vanaf 06-09-2021 heeft Parentus meerdere locaties!

Een van de locaties van Parentus is centraal gelegen in het stadscentrum van Zoetermeer, tussen het Stadshart en het Woonhart in. Wij bevinden ons op de 3e verdieping boven de Langeland Huidkliniek. Op loopafstand van de bioscoop en de naastgelegen Duitslandlaan parkeergarage. 

20161013_155320_cut2Adres

Europaweg 151 (3e verdieping)
2711 ER Zoetermeer

Op deze locatie kunt u o.a. terecht voor Fysiotherapie, Diastase problematiek, trainingsbegeleiding, Zwangerschapsmassage, (kinder)Dietetiek, Haptotherapie. Voor het volledige aanbod, neem een kijkje op onze website. 

De andere locatie is gelegen in de wijk Rokkeveen, aan de rand van een woonwijk. De praktijk bevind zich op de begane grond, in het zelfde gebouw als van Bruggen adviesgroep. 

Adres

Blauw-Roodlaan 4
2718 SJ Zoetermeer

Op deze locatie kunt u o.a. terecht voor Fysiotherapie, Diastase problematiek, trainingsbegeleiding, Zwangerschaps- en hersteltraining, Kinderfysiotherapie, Haptotherapie, Psychotherapie. Voor het volledige aanbod, neem een kijkje op onze website. 

Voor Kinderfysiotherapie kunt u ook terecht op:
Dublinstraat 20-22
2713 HS Zoetermeer

Kaart

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Voor de deur is een fietsenrek aanwezig.
Op loopafstand liggen diverse bushaltes en een RandstadRail station (halte Stadhuis voor de Europaweg). 

Parkeermogelijkheden Europaweg:

In de omgeving van de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. In de garages parkeer je de eerste 2 uur (per dag) gratis. In de omliggende betaald parkeren zones, betaal je op maandag t/m zaterdag tussen 09.00-23.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. (Tarieven: € 2,40 per uur / € 11,10 dagkaart)

Parkeermogelijkheden Blauw-Roodlaan:

In de omgeving van de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid in de daarvoor bestemde vakken. Parkeren langs de weg is niet toegestaan.