Paramedisch

Fysiotherapie

Parentus biedt verschillende vormen van fysiotherapie aan. Door een goede samenwerking tussen onze therapeuten krijgt iedere cliënt de zorg die nodig is. Onze fysiotherapeuten bieden zorg aan op de volgende gebieden:

Diëtetiek

Naast fysiotherapie biedt Parentus ook diëtetiek en kinderdiëtetiek aan.

Gezonde voeding is tijdens de zwangerschap essentieel voor de foetus en de zwangere vrouw. Ook na de zwangerschap hebben vrouwen vaak vragen over voeding om weer snel in vorm te komen. De kinderdiëtisten houdt zich bezig met problemen rondom het eten en bij diverse gezondheidsklachten van het kind. Door de samenwerking tussen de (kinder)diëtist en (kinder)fysiotherapeut zal het gewenste resultaat sneller worden bereikt.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie praktijk Parentus in  Zoetermeer biedt maatwerk, dus ook voor alle fysiotherapeutische klachten aan het bewegingsapparaat. Op het gebied van fysiotherapie en kinderfysiotherapie helpen onze fysiotherapeuten je graag verder. En indien ...
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is onmisbaar in een praktijk als Parentus in het centrum van Zoetermeer. Onze kinderfysiotherapeuten, Kristel Eisden-Honig en Marissa Lake-Hunsel, behandelen kinderen van 0-18 jaar. Met een verwijzing van o.a. huisarts,...
Kosten:

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Parentus heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract (bekijk het overzicht). Wil jij weten hoeveel behandelingen jouw verzekering vergoedt, klik dan hier. Mocht jouw verzekeraar de behandeling niet vergoeden dan zal Parentus de consulten in rekening brengen volgens de prijzen zoals vermeld op onze tarievenlijst. Je ontvangt dan een nota die ter plaatse voldaan dient te worden per pin. Wil je meer informatie over vergoeding van de zorgverzekeraar, neem dan contact met ons op.

Diëtetiek wordt gedeeltelijk vergoed uit de basis zorgverzekering, en gedeeltelijk uit de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoedingen van uw behandeling kan je terecht bij onze diëtiste of klik hier.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over fysiotherapie of  diëtiek, dan kunt u contact met ons opnemen.