Welkom bij De Zorgpraktijk

Wegens het pensioen van Gertjo Peek is De Zorgpraktijk per 01-12-2022 gesloten.

De Fysiotherapeutische behandelingen van De Zorgpraktijk zullen vanaf heden worden overgenomen door Cleo van Wetten-Herfst van Parentus. Was je een cliënt bij De Zorgpraktijk en ben je op zoek naar een nieuwe fysiotherapeut? Neem gerust contact op voor meer informatie, een kennismaking of een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mocht de omschreven klacht beter passen bij een andere Fysiotherapie praktijk, dan zal dat ook benoemd worden, zodat er altijd de best mogelijke zorg geboden wordt. Ben je een acupunctuur cliënt en op zoek naar een nieuwe acupuncturist, dan verwijzen we je graag door naar:
- Jean Jacques Bordes (https://www.jjbordes.nl/)
- Gerard van Kralingen (https://acuraad.nl/)

Locatie

 

Ons Team

 

Nieuws

 

Inschrijven

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Cleo van Wetten-Herfst, Fysiotherapeut en eigenaar van Parentus. In de afgelopen 10 jaar heb ik met grote regelmaat waarnemingen verzorgd binnen De Zorgpraktijk. In de eerste jaren ook in de binnen praktijk, en de laatste jaren met name de patiënten aan huis. Grote kans dus, als je al jaren bekend bent met De Zorgpraktijk, dat we elkaar al eens tegen zijn gekomen.

Gertjo heeft altijd met heel veel zorg en liefde behandeld, en aan mij nu de taak om ‘zijn’ cliënten op te vangen. Ik zal er mijn uiterste best voor doen om dezelfde gastvrije, vriendelijke en professionele cultuur te handhaven binnen mijn praktijk.

Wil je een keer kennismaken? Neem dan contact met mij op!