Wijzigingen binnen Parentus per 01-09-2022

Newsflash!

De locatie op de Europaweg is niet langer in gebruik. Na een samenwerking van 6 jaar, heeft collega Ilona besloten om een andere weg in te slaan. Zij zal dan ook per 01-09-2022 niet meer werkzaam zijn bij Parentus. Via deze weg nemen we dan ook afscheid van Ilona, en wensen we haar veel succes en geluk met haar gezin.

Ilona blijft voorlopig nog wel werken als fysiotherapeut in Benthuizen, en ook voor zwangerschapsmassages kan je nog bij haar terecht in Benthuizen. Heb je een cadeaubon gekregen voor een massage? Geen zorgen, deze blijft uiteraard geldig. Afspraken kunnen direct met Ilona gemaakt worden via: 06-42092410 (Ook Whatsapp)

Alle diensten die wij bij Parentus nog leveren vinden plaats op de Blauw-Roodlaan 4, 2718 SJ Zoetermeer. Bij Cleo blijf je terecht kunnen voor Fysiotherapie, Floor®-trainingen, Bevallingsvoorbereiding, Mama & Baby Fit en Dreumes- en Peuterlessen. Bij collega Kristel kun je terecht voor Kinderfysiotherapie. Bij collega Marissa kun je terecht voor Kinderfysiotherapie en Wobbelturnen.

 

We werken hard aan onze website om deze zo snel mogelijk up-to-date hebben, zodat het aanbod weer helemaal klopt. Heb je tussentijds vragen, mail dan naar info@parentus.nl

Naast onze eigen diensten, hebben we ook een aantal hele fijne collega’s bij ons op de locatie:
– Jennefer de Bruin van Pretecho Little One maakt sinds enkele maanden ook pretecho’s in Rokkeveen. Kom je ook een keertje langs?
– Kinderdiëtiste Rianne Hakfoort (werkzaam bij Dietistenpraktijk Katinka de Nennie) is vanaf augustus 2022 op de dinsdagen ook in Rokkeveen aan het werk.
– De dames Tanja de Korte (Haptotherapeut) en Jolan Roose (Psycholoog) van DOORTherapie zijn nog steeds wekelijks aanwezig in Zoetermeer om hun cliënten te begeleiden. Zij nemen ook nog nieuwe cliënten aan.
– Ook de EHBO cursussen van Livis blijven 1-2 keer per maand bij ons op locatie plaatsvinden.

Op naar een mooi najaar waarbij wij hopelijk weer veel zwangeren, bevallen vrouwen, mama’s, papa’s en kinderen mogen begroeten.