Kerstvakantie 2019 🎄

Wij kijken terug op een heel fijn jaar, waarin wij o.a. heel veel zwangeren en mama’s hebben mogen begeleiden en met vele kindjes kennis hebben mogen maken.

Om in 2020 dezelfde inzet te kunnen bieden, zullen wij in de kerstvakantie 23 december t/m 5 januari gesloten zijn om van onze eigen gezinnen te kunnen genieten.

Uitsluitend voor spoedeisende, fysiotherapeutische klachten is het mogelijk een afspraak in te plannen. Hiervoor kun je bellen naar 079-3030796 en inspreken, we bellen je dan z.s.m. terug met een voorstel voor een afspraak. Vanaf 06-01-2020 gelden onze reguliere openingstijden weer, en zullen we ons weer volledig inzetten om er een schitterend jaar van te maken!

Wijziging tarieven:
Per 1 januari 2020 zullen we bij Parentus een aantal tarieven verhogen, iets wat we de afgelopen 3 jaar nog niet hebben gedaan. Mocht je al reserveringen gemaakt hebben voor in het nieuwe jaar, dan blijven de oude tarieven gelden voor het gereserveerde product. Alle producten die in en na januari worden afgenomen vallen onder het nieuwe tarief. De oude en nieuwe tarieven kan je terugvinden op onze website.

Natuurlijk willen we ook van deze gelegenheid gebruik maken om jou en je gezin, prettige feestdagen en een gezond, mooi en liefdevol 2020 toe te wensen. We hopen je van harte terug te zien in het nieuwe jaar bij een van onze diensten!

Hartelijke groet,

Ilona, Cleo & Kristel
Team Parentus