Opfriscursus: Bevallen van je volgende kindje

Praktische informatie

Wie:
Cleo van Wetten-Herfst / Ilona van Es-Aardoom

Duur:
2 uur

Wanneer:
Woensdag 12 februari 19.30-21.30 uur
De volgende avond  zal gepland worden in mei 2020, datum volgt.  

Deze cursus zal ieder kwartaal worden ingepland, en vaker indien gewenst. Vraag naar de volgende startdatum.

Kosten:
€ 30,- (partners gratis)

Aantal deelnemers:
Maximaal 16 personen

Liever een les in privé setting?

Kosten :
€ 95,- per stel

Wanneer:
Op aanvraag

De opfriscursus: Bevallen van je volgende kindje, is bedoeld voor alle zwangere vrouwen en hun (bevallings)partner die al eerder een bevalling hebben meegemaakt. Of je nu zwanger bent van je eerste, tweede of volgende kindje, een bevalling blijft een proces waarop je je als vrouw lichamelijk kunt voorbereiden maar ook waarop je je als (aankomend) ouders kunt voorbereiden. Iedere bevalling is anders, en het verloop van een eerdere bevalling zegt niets over hoe het deze keer zal verlopen. Een goede voorbereiding kan hierbij het verschil maken.

Op deze avond ligt de nadruk op het herhalen van ademhalingstechnieken en houdingen. De bevalling wordt globaal doorgenomen en er is ruimte om vragen te stellen over andere onderwerpen rondom de bevalling. Ook kun je eerdere ervaringen delen zodat je vol vertrouwen en met een positief gevoel uitkijkt naar jouw volgende bevalling.

Ben je op zoek naar een uitgebreidere cursus voor jou (en je partner)? Kijk dan bij onze Bevallingscursus of de Cursus Samen Bevallen.

Deze avond in inclusief koffie/thee en een naslagwerk.  Deelname is uitsluitend op inschrijving.