Leef je Leven

LEEF JE LEVEN

De samenwerking tussen Tanja de Korte en Jolan Roose onder de noemer LEEF JE LEVEN is voortgekomen uit de noodzaak een integratieve aanpak aan te bieden voor mensen die groei zoeken, steun nodig hebben in het onderzoeken hoe ze zich verhouden tot zichzelf en de direct dierbaren om hen heen. Daarbij wordt het lijf en dat wat het aangeeft, als uitgangspunt gebruikt. Thema’s die voorbijkomen zijn: Opvoeden, doorgeven van oude pijn (eigen geschiedenis), hechting(sproblemen), inzicht willen hebben in authenticiteit, willen leven vanuit eigen drijfveren (en dus minder leeglopen in alledag), etc. Dat doen we in duo-consulten (samen met een cliënt meelopen), alsook in individuele consulten.

Wie zijn wij?

Tanja de Korte is haptotherapeut met als basisopleiding fysiotherapie. Zij is eigenaar van de praktijk voor haptotherapie Tanja de Korte, die op drie locaties is gevestigd. Tanja is EMDR-practitioner i.o., heeft nascholingen omtrent trauma en hechting (gehecht zijn) gevolgd, en is geïnteresseerd in hoe het lijf signalen geeft wanneer het onder druk komt te staan. Omdat zij eveneens in een revalidatiecentrum voor bekken- rug- en nekklachten heeft gewerkt, is inzicht in hoe ingewikkeld het is voor een mens om zich te verhouden tot een pijnlijk lijf, haar niet vreemd.

Jolan Roose is integratief en lichaamsgericht werkend psycholoog opgeleid binnen de sensorimotor psychotherapy zoals ontwikkeld door Pat Ogden. Ze is eigenaar van 2thepoint@life waarin (individuele) begeleiding wordt gegeven, alsook nascholingen worden verzorgd voor zorgprofessionals. Zij is gespecialiseerd in trauma – en hoe dit zich vastzet in het lijf – alsook in gehechtheidsproblematiek. Bij beide start de behandeling vanuit het lijf, omdat de wijsheid primair daar te vinden is.

Een duo-consult aanvragen kan via: https://www.leefjeleven.net/

Liever een individueel consult, dat kan uiteraard ook, voor:

Tanja de Korte: Kijk op onze pagina over Haptotherapie

Jolan Roose: Kijk op onze pagina over Lichaamsgerichte Psychologie