Zwangerschapsmassage aan huis

Praktische informatie

Heb je ooit gehoord van activiteiten met je ongeboren kindje?

Zwangerschapsmassage hoort daarbij. Massage tijdens de zwangerschap is een moment van verbinding met jezelf en je kindje.

Hechting is één van de pijlers van Parentus. Hechting begint al bij de kinderwens en ontwikkelt zich eindeloos en is daarom een van de doelen van de massage. Zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje in contact. Het vergroot je lichaamsbewustzijn, alsmede het bewustzijn van jouw kindje in je buik. Zwangerschapsmassage is niet alleen tijd voor jezelf, maar voor elkaar.

Uiteraard is de zwangerschapsmassage ook een weldaad voor je lichaam. Tijdens de zwangerschap vinden veel veranderingen plaats in je lichaam. Je lichaamszwaartepunt verplaatst, de verhouding in hormonen veranderd waardoor je banden weker worden en je gewicht neemt toe. Allemaal veranderingen waardoor je spieren het tijdens de zwangerschap zwaarder te verduren hebben. Bovendien slaap je wellicht wat onrustig en ben je vermoeid.

Emotioneel gebeurt er ook veel tijdens de zwangerschap. Er komt veel op je af, je maakt je zorgen over het welzijn van je kindje en je ziet op tegen de bevalling. Jouw stress heeft invloed op het stressniveau van jouw kindje en kan effect hebben op lange termijn. Ont-stressen dus!

Parentus biedt jou een massage thuis in je eigen omgeving. De massage vindt plaats in
buiklig, zijlig en/of zit. Buiklig is mogelijk door onze speciale zwangerschaps-
massagetafel die we mee nemen. Zwangerschapsmassage is een
ontspanningsmassage. Algehele dieptemassage en worden vermeden. Er wordt gebruik
gemaakt van speciaal samengestelde zwangerschapsolie van Extrence.