Mama Massage

Praktische informatie

Je bent een kersverse moeder. Je hebt een indrukwekkende tijd achter de rug en er staat je nog veel te wachten. Een tijd waarin jij en je kindje elkaar nog beter gaan leren kennen. In deze overweldigende tijd is het belangrijk om ook goed voor je zelf te zorgen. Een massage kan daarbij helpen. Het geeft je de ontspanning die je nodig hebt, even tijd voor je zelf. Want ook jouw behoeften mogen worden vervuld.

Lichamelijk is er veel gebeurd, je wilt je oude lichaam weer terug. Misschien houd je nog wat vocht vast. Massage stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Bovendien is het een moment van totale rust en ontspanning. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de invloed van stress van de moeder op het kind. Kinderen blijken erg ontvankelijk te zijn voor spanning. Hoe meer ontspanning jij ervaart, zal dus ook je kindje ervaren.

Parentus biedt jou een massage in een prettige, ontspannen en professionele omgeving. De mama-massage is een ontspanningsmassage. Eventuele pijnlijke plekken kunnen ook worden aangepakt. Er wordt gebruik gemaakt van verwarmde olie van Extrence.